U bazi je trenutno 15463 oglasa!
Profilna Stranica
brenich
Uplata kredita
ASoglas Doo
Zvornik
  NAPOMENA: 1 KM = 1 Kredit
jelvia
Detalji o korisniku brenich
Validna
E-Mail Adresa

Validan broj telefona
Validna adresa stanovanja

Stanje kredita je privatna informacija
Poruka
Objavljeni oglasi
Bijela Muška i ženska šteneta njemačkog ovčara
Imamo MUŠKE i ŽENSKE mladunce koje su sada na raspolaganju za njihov novi dom zauvijek, buha, do sada upaljene, mikročipirane, provjerene su od strane veterinara, sada su 12 tjedana, nepredviđene okolnosti su nas prisilile da damo ove 2 pakete radosti out, oni su puni rodovnici i registrirani, zdravi su, prijateljski, slatki, dopadljivi, divni, jedu čvrstu hranu, igraju se i uglavnom rade ono što mladići rade. Dom ne bi bio potpun bez njih.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Perzijski mačić dostupan
Imam neke prelijepe perzijske mačke koje su spremne za svoj dom zauvijek. Sada ima 6 mjeseci. Oni će doći sa svojim prvim setom snimaka, Dewormed, zdravstvenim kartonom, pismenim zdravstvenim jamstvom i nekim poklonima za mačke. Vrlo su slatki i vrlo su socijalizovani. Za više informacija možete nam poslati tekst
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
afrički sivi papagaj dostupan
Super ukroćene afričke sive bebe za sada dostupne. Bavimo se i dostavljanjem robe širom svijeta. Afrička siva dolazi sa sertifikatom o zdravlju, sertifikatom za DNK i certifikatom o datumu otvaranja, oni dolaze zajedno sa svim potrebnim dokumentima i zdravstvenom garancijom
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Miles i Shels super sladak mališki štenci
Miles i Shels su takav lik! oni su pametni, zabavni i razigrani štenci. Oni su vrlo hrabri i vole da daju poljupce. Oni će biti neverovatan dodatak svakoj porodici, izuzetno su odlazni. Miles i Shels su u toku sa svojim snimcima i de-wormings-om. Oni također dolaze s jednogodišnjom zdravstvenom garancijom. Veoma su pametni i voleli bi da budu odvojeni od vaše porodice.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Dostupna su dva bokserska šteneta
Imamo dva bokserska šteneta, štenci su čistokrvni i dolaze sa svim potrebnim papirima ako ih zanima. Obojica su porodični kućni ljubimci, vrlo prijateljski, zaštitnički, odani i generalno vrlo dobri psi. Oni su up to date na snimke i dewormed. Oni jedu suvu hranu za psiće. Ako vas zanima samo email.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
muški i ženski pug štenci
Ovo su divni štenci, razigrani i prijateljski štenci spremni za novi dom ljubavi. Mopsovi su vrlo razigrani, ljubazni, ljubazni, visoko inteligentni i lako se treniraju. Ovaj štenac je u toku sa snimcima, dewormedom i veterinarima. Ovaj štenac dolazi sa zdravstvenim certifikatom i zdravstvenom garancijom. Ovi štenci su porodično odgajani i dobro socijalizovani sa decom. Ako ste zainteresirani da ovaj štenci postanu dio vaše obitelji, kontaktirajte nas zahvaljujući.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
engleski buldog štenci
Imamo dva zdrava beba, oni su stari 12 nedelja i sada su spremni da odu u svoj dom zauvek, zdravi su, zabavni, voli, najbolji pas koji ste mogli imati. Oni su u toku. Bili su oko drugih pasa svih veličina i oko djece, vrlo prijateljski sa drugim ljudima. Oni će biti vaša ljubav na prvi pogled! Oni su tako pahuljasti i voljeni! Veoma sam tužan što ih pustim da tamo nema drugih. Nažalost, oni moraju biti u kući. Ako me zainteresirate, ja sam veoma ozbiljan u vezi njih i naravno da sam tužan što ih pustim. Zato, molim vas, ako ste ozbiljni da ih dobijete, buldozi su skupi i moram da znam da će se novi vlasnik dobro brinuti o njima i oni dolaze sa svim potrebnim papirima.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
registrirani laboratorijski štenci
Ovo je leglo lepih belih laboratorija. Oni su registrovani u AKC-u, do datuma na snimcima i dolaze sa zdravstvenim kartonom. Oni su ljubazni i odlazeći temperamenti, vole da se igraju sa decom i drugim kućnim ljubimcima, treba da idu u svoj dom zauvek, doći će sa potpuno novim povodom i ogrlicom, vrećicom suhe početne hrane, limenkom njihove mokre hrane hrana za pse.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
akita štenci dostupni
Lijepi štenci spremni za polazak. Sada su stari oko 11 tjedana i spremni su za svoj novi dom! Oni vole da trče okolo i igraju se međusobno, kikiriki kikiriki maslac, i dajući poljupce. Svi štenci su imali svoju prvu veterinarsku provjeru, primili sve svoje prve snimke, i veoma su zdravi. Doći će sa svim potrebnim papirima, potpuno novim povodom i ogrlicom, vrećicom suhe početne hrane, limenkom njihove mokre pseće hrane.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
American Bully Puppies na raspolaganju
Ovaj fantastični dečak traži novi dom zauvek. On je 12-tjedni štene američkog buldoga. Nije imao najbolji početak u životu i traži nekoga da mu da samopouzdanje i pokaže mu koliko zabave može imati. Bio je dobar sa drugim psima i mačkama. On trenutno ne voli ulaziti u automobile tako da je ovo nešto na što treba imati na umu, iako bi se to moglo poboljšati sa strpljenjem i vremenom. On je stvarno ljubazan nježni div koji traži svoj poseban dom. U toku su sve vakcinacije. Aplikacije
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Dostupni su divni pomeranski štenci
Imam sladak mužjak i ženka Pomeranian štenaca na raspolaganju, oni su struja sa svojim snimaka, worming, zdravstvene garancije i je veterinar provjeriti! spremni su danas otići kući! . Sigurno ćete se zaljubiti u njih!
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
divni muški i ženski yorkie štenci.
ljupki muški i ženski štenci jorkije koji čekaju novi dom Oni su akc registrirani, beznačajni, papirnati i obučeni u kuću i imaju sve svoje snimke, zdravstvene i veterinarske radove, vrlo su ljubazni prema djeci i drugim kućnim ljubimcima, vrlo blagi i dobrog temperamenta, bit će dobar pratilac i prijatelj u vašem domu , Za više detalja i ažurirane slike.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Dostupni su štenci sibirskog huskija
Muški i ženski štenci traže svoj dom zauvijek. Svi su AKB registrirani Sibirski haski. Naši Huskies su smješteni u zatvorenom / otvorenom prostoru, kada su u zatvorenom prostoru, igraju se s našom djecom i druže se. kada su vani čuvaju se u nadzemnim uzgajivačnicama. imamo pola hektara ograđenog područja za vježbanje koje također prlja skuter s našim odraslima, te ih vodimo na traci za trčanje. Naši štenci će doći sa jednogodišnjom zdravstvenom garancijom za svoje papire, utd na snimke i odgovarajućim uzrastom i nekim hranom za prelazak na hranu.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Beautiful Beagle Puppies
Zdravo Imam prekrasna Beagle štenca spremna za nove porodične kuće. Dečaka i devojčica. Full pedigree. Vakcinacija do danas. Mirco je razbio. Odbiju se i uklanjaju buha. Stvarno dobro sa djecom i drugim kućnim ljubimcima. Uvek mi je drago da vidim. Volim buku i maziti se. Dolaze sa svim potrebnim dokumentima. Molimo kontaktirajte oni su sada spremni Hvala.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
Beautiful Cockapoo Puppies
Zdravo, imam divno leglo od 2 cockerpoo štenaca koji traže dom za ljubav. Moja deca i ja radimo fantastičan posao dovodeći ih gore. Dečak i devojčica su sada na raspolaganju. Potpuno prekrasne boje. Spremni za odlazak u svoje nove domove u bilo koje vrijeme poslije. Štenci su već mikročipirani, već su se i vakcinisali. Oni su veoma simpatični, prijateljski raspoloženi i odrastaju oko dece i drugih kućnih ljubimaca, dolaze zajedno sa svim potrebnim peperima.
Besplatno
10.03.2019
Prodaja
This is just a test string.